Arbeidsrecht

Wij beantwoorden zowel korte vragen over arbeidszaken maar we kunnen o.a. je arbeidsovereenkomsten opstellen of controleren of helpen met het voeren van juridisch inhoudelijke discussies. Ook werknemers staan wij bij. Kijk hieronder waarbij wij je graag van dienst kunnen zijn.

 

Juridisch advies over arbeidsrecht

Ons juridisch advies is enorm uitgebreid. Hierbij een opsomming bij alle zaken waar wij je kunnen helpen en ondersteunen:

 

 

Personeelszaken goed regelen met goed juridisch advies

Personeelszaken en arbeidszaken wil je goed geregeld hebben. Onduidelijkheid, conflicten en fouten binnen personeelszaken zorgen voor veel onrust bij jou als werkgever maar ook bij je personeel. Onze juristen voorzien je van goed juridisch advies in begrijpelijke taal. Maar we kijken ook met jou hoe je snel en praktisch tot oplossingen komt.

Wij geven de directie en HR de informatie en tools waarmee je problemen binnen personeelszaken kan voorkomen of beperken. Ook zorgen we ervoor dat je juridisch sterk staat voor het geval dit nodig is.

Voordelen op een rij:

 • We geven juridisch advies dat bij jou en je organisatie past;
 • Je ontvangt juridisch advies in begrijpelijk Nederlands;
 • We zijn laagdrempelig te benaderen, eenvoudig per telefoon of in persoonlijk gesprek;
 • We zijn beschikbaar voor grote en kleine vragen;
 • We denken mee buiten enkel de juridische routes. Zo zijn we ook getraind als mediator en kan een persoonlijke benadering zorgen voor oplossingen.

 

Referentie:

Mevr. Van Casteren

 

‘’Ik ben erg tevreden; met name was ik onder de indruk van de professionaliteit en de betrokkenheid van de juriste. Zij had zich goed voorbereid en wist waar ze over sprak. Ook de korte lijntjes zorgen voor een snelle en adequate dienstverlening‘’

 

Lees hier meer referenties!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij je helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted