Beëindigingsovereenkomst

Heeft u een beëindigingsovereenkomst (vaststellingsovereenkomst) ontvangen welke u graag wilt laten beoordelen?

 

Wij beoordelen de vaststellingsovereenkomst en geven u advies. Ook leggen wij u de gevolgen van de vaststellingsovereenkomst uit.

 

Met een gerust hart tekenen

 

Het komt vaak koud op uw dak wanneer de werkgever een vaststellingsovereenkomst overhandigd om tot beëindiging van het dienstverband over te gaan.

 

Deze beëindiging heeft consequenties, waar tekent u voor, waar gaat u straks werken en hoe zit het met uw uitkeringsrechten? Wij leggen het allemaal uit.

 

Ook gaan wij na of de financiële afwikkeling correct is. Wenst u bijvoorbeeld de transitievergoeding te ontvangen? Dan gaan wij in overleg met uw werkgever.

 

En hoe zit het met de openstaande vakantiedagen en uitwerkperiode of het concurrentiebeding?

 

Bent u ziek? Dan kunt u de vaststellingsovereenkomst niet tekenen. Als u ziek bent en tekent heeft u namelijk geen recht op een WW-uitkering of ziektewet uitkering.

 

Kosteloos

 

We kunnen u adviseren en onderhandelen met de werkgever zonder kosten bij u in rekening te brengen. Het is namelijk veelvoorkomend dat de werkgever onze juridische kosten betaalt. Vaak staat er al een bedrag voor juridische kosten genoemd in uw vaststellingsovereenkomst. Staat dit bedrag er nog niet in? Dan kunnen wij hierover contact opnemen met de werkgever.

Referenties:

Marcel Emons:

“Sanne heeft me onlangs juridisch bijgestaan bij de afhandeling van een reorganisatie van het bedrijf waar ik werkte en waarbij mijn baan kwam te vervallen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Sanne mijn zaak heeft opgepakt en afgehandeld. Ik was vooral gecharmeerd van de persoonlijke benadering en vond het ook zeer fijn dat ze telkens snel reageerde op de vragen die ik had. Aangezien het allemaal in een kort tijdsbestek afgerond moest worden, gaf dit mij de rust die zo belangrijk is in dit soort situaties.

Achteraf kan ik concluderen dat ik blij ben dat ik Sanne heb ingeschakeld in deze zaak en ik kan dan ook iedereen aanraden om de hulp van Sanne in te roepen bij dit soort juridische kwesties.”

 

Mevrouw Van Heesch:

“Mijn dossier is door Sanne de Kleijne snel en vakkundig behandeld. In een periode waarin de arbeidsomstandigheden verre van optimaal zijn, is het heel fijn bijgestaan te worden door iemand die op een doortastende en uitstekende manier de belangen van haar cliënt vertegenwoordigt. Dit heb ik als een prettige en belangrijke ondersteuning in de onderhandelingen met mijn werkgever ervaren.”

 

Meer referenties lezen? U leest ze op onze referentiepagina.

 

 

Staat uw vraag er niet tussen? Waar kunnen wij u mee helpen?
1/4
Dit veld is verplicht
2/4
Dit veld is verplicht

3/4
Dit veld is verplicht
4/4
Dit veld is verplicht

Form submitted