Amber Schut
Jurist

Ik ben opgeleid als hbo-jurist. Momenteel studeer ik nog Nederlands recht aan de Universiteit om mij als jurist nog verder te ontwikkelen. Het geeft mij vooral een goed gevoel om mijn kennis in de praktijk toe te passen en anderen daarbij te helpen.

Bianca van den Broek
Secretaresse

Als secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van telefoontjes en het ondersteunen van de juristen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

mr. Michelle Nooijen
Jurist

Ik ben opgeleid als allround jurist met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de installatiebranche als bedrijfsjurist en incassospecialist.

mr. Sanne de Kleijne
Jurist / Mediator

Ik ben jurist in ondernemingsrecht en arbeidsrecht en mediator bij arbeids- en zakelijke geschillen. Ik haal energie uit het oplossen van problemen. Ik handel actief om juridische missers te voorkomen, adviseer praktisch en neem juridisch werk uit handen.

Lizzy Sterk – van Brussel
Marketing & Communicatie

Ik ben verantwoordelijk voor de gehele Marketing & Communicatie binnen Loud Juridisch Advies. Dat houdt o.a. in dat ik nieuwsbrieven verstuur naar onze klanten, de websites up-to-date houd en optimaliseer, de websites voorzie van nieuwe relevante content en onze social media kanalen beheer.

Open vacature
Interesse?

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s. Je mag ons dus altijd een open sollicitatie sturen naar: info@loud-juridischadvies.nl

Al
26 jaar

LOUD

Missie

 

Elke ondernemer heeft goed juridisch advies nodig, maar de meeste ondernemers hebben geen jurist ‘in huis’ nodig. Je kunt bij ons terecht voor goed juridisch advies. Wij staan voor een duurzame samenwerking en een duidelijke, praktische en proactieve aanpak en oplossing. Het is onze missie om conflicten op te lossen. Naast juridisch advies is een krachtige tool om oplossingen te bereiken mediation. Hierbij staan de personen zelf centraal en moeten personen zelf tot de oplossing komen.

Visie

 

Als verlengstuk van je onderneming pakken we juridische zaken op of ondersteunen wij achter de schermen. Bijvoorbeeld bij sales, HR en op directie niveau. Wij kennen jou en jij kent ons. Samen voorkomen we juridische problemen of lossen deze op. Verder is het onze visie om mediation verder te introduceren bij mensen in conflict. Zodat niet meer gestuurd wordt op een lange procedure, maar dat mensen samen tot een oplossing komen door in gesprek te gaan via mediation.

contract opstellen beoordelen jurist

Onze werkwijze

U heeft een vaste contactpersoon, hij of zij kent u en uw onderneming. Intern beschikken wij over veel kennis en zijn onze lijntjes kort. Uw relatiebeheerder kan daarom een collega eenvoudig en snel betrekken bij uw dossier.

Eén vraag valt vaak niet enkel binnen één expertise. Zakelijk en privé lopen bijvoorbeeld vaak door elkaar bij ondernemers. De meeste expertises vindt u bij ons onder één dak. Ook werken wij nauw samen met andere deskundigen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Neem contact op

    Liever direct contact opnemen?