Direct naar onze specialisten

De naam Loud

Loud is Engels voor luid en beschrijft precies waar wij voor staan. Het is belangrijk om van jezelf te laten horen en voor jezelf op te komen, luid en duidelijk. Door bijvoorbeeld te werken met goede juridische documenten of je standpunt duidelijk te laten horen aan de wederpartij. Of te kiezen voor mediation waarbij je jezelf kan laten horen en duidelijke afspraken kunt maken.

 

Over Sanne de Kleijne

 

Mr. (Meester in de rechten) Sanne de Kleijne is Loud gestart. Achteraf constateren dat zaken anders hadden gemoeten? Dat draait Sanne liever om: je dient als bedrijfsjurist vooraf met een organisatie mee te denken en een ondernemer tijdig richting te geven met juridisch advies.

Sanne verzorgt daarnaast arbeidsmediation en zakelijke mediation. Veel conflicten zijn snel en beter op te lossen door samen in gesprek te gaan, hierbij begeleidt Sanne haar cliënten.

 

C.V. Sanne de Kleijne

  • Rechtsgeleerdheid accent privaatrecht – Universiteit van Tilburg
  • Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen  – Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen
  • Opleiding tot MfN registermediator – Allied Mobiele Mediators Stichting
  • Postacademische specialisatie opleiding nationaal en internationaal contracteren – Grotius Academie

Je vindt een uitgebreider C.V. van Sanne op LinkedIn.

Over Michelle Nooijen

Michelle is opgeleid als allround jurist met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het notariaat en in de installatiebranche als bedrijfsjurist en incassospecialist. Michelle vindt het een uitdaging om cliënten te helpen bij de problemen die zij tegenkomen, om risico’s tijdig te signaleren. Michelle houdt zich onder andere bezig met incasso’s, disputen, aansprakelijkheden, beoordelen van vaststellingsovereenkomsten en het opstellen van contracten.

 

Je vindt een C.V. van Michelle op LinkedIn.

Missie

 

Elke ondernemer heeft goed juridisch advies nodig, maar de meeste ondernemers hebben geen jurist ‘in huis’ nodig. Je kunt bij ons terecht voor goed juridisch advies. Wij staan voor een duurzame samenwerking en een duidelijke, praktische en proactieve aanpak en oplossing.

 

Het is onze missie om conflicten op te lossen. Naast juridisch advies is een krachtige tool om oplossingen te bereiken mediation. Hierbij staan de personen zelf centraal en moeten personen zelf tot de oplossing komen.

 

Visie

 

Als verlengstuk van je onderneming pakken we juridische zaken op of ondersteunen wij achter de schermen. Bijvoorbeeld bij sales, HR en op directie niveau. Wij kennen jou en jij kent ons. Samen voorkomen we juridische problemen of lossen deze op.

 

Verder is het onze visie om mediation verder te introduceren bij mensen in conflict. Zodat niet meer gestuurd wordt op een lange procedure, maar dat mensen samen tot een oplossing komen door in gesprek te gaan via mediation.

Onze specialisten

Ik ben breed opgeleid als bedrijfsjurist en help de ondernemer bij elk juridisch vraagstuk. Ook ben ik mediator bij arbeids- en zakelijke geschillen. Ik haal energie uit het oplossen van problemen. Ik handel actief om juridische missers te voorkomen, adviseer praktisch en neem juridisch werk uit handen. Advies moet voor elke ondernemer beschikbaar zijn, in normaal Nederlands. Verder zit ik in de Netwerk&Communicatie commissie bij UOV de Kring. In mijn vrije tijd reis ik graag.
mr. Sanne de Kleijne
Jurist en mediator
Ik ben opgeleid als allround jurist met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de installatiebranche als bedrijfsjurist en incassospecialist. Ik vind het uitdagend om ondernemers te helpen bij de problemen die zij tegen komen, om risico’s tijdig te signaleren en ik vind het leuk om starters te helpen hun bedrijf te laten groeien.
mr. Michelle Nooijen
Jurist
Amber Schut
Jurist
Ik studeer rechtsgeleerdheid aan de universiteit en daarbij werk ik bij LOUD als marketingmedewerker. Na mijn bachelor rechtsgeleerdheid wil ik de masters strafrecht en jeugdstrafrecht behalen om zo strafpleiter te worden.
Jelke Lemstra
Marketingmedewerker
Open vacature
Interesse?