mr. Sanne de Kleijne
Eigenaresse, jurist en mediator

Sanne is gespecialiseerd in het opstellen van commerciële contracten en voert onderhandelingen. Ook stelt ze algemene voorwaarden op en adviseert over algemeen contractenrecht. Sanne handelt actief om missers te voorkomen en legt in mediations de kracht en keuzes bij cliënten zelf.

mr. Michelle Nooijen
Jurist

Michelle is een allrounder qua juridisch advies. Ze bijt zich het liefste vast in een goede discussie, procedure, incasso of opmaak van contracten en algemene voorwaarden. Je wederpartij kan dan ook van Michelle een sterke brief verwachten.

Jurist Amber Schut - Loud juridisch advies
Amber Schut 2
Amber Schut
Jurist

Amber gaat voor je op gedegen onderzoek uit. Moeten ingewikkelde vraagstukken uitgeplozen worden? Dan gaat Amber voor je aan de slag. Amber is werkzaam in het arbeidsrecht en algemeen contractenrecht.

Lizzy Sterk – van Brussel
Marketing & Communicatie

Lizzy is verantwoordelijk voor de gehele Marketing & Communicatie binnen Loud Juridisch Advies. Dat houdt o.a. in dat Lizzy de nieuwsbrieven verstuurt naar onze klanten, de website up-to-date houdt en voorziet van nieuwe relevante content. Ook zit Lizzy achter onze posts op onze social media kanalen.

Bianca van de Leemput- van den Broek
Secretaresse

Bel je naar Loud? Grote kans dat je Bianca dan aan de lijn krijgt! Bianca is namelijk als secretaresse ons eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast ontvangt Bianca onze bezoekers en ondersteunt ze de juristen.

Loud juridisch advies en mediation - jurist te Uden en omgeving veghel, oss, nistelrode, volkel, schijndel, sint oedenrode
Open vacature
Interesse?

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s. Je mag ons dus altijd een open sollicitatie sturen naar: info@loud-juridischadvies.nl

LOUD

Missie

 

Elke ondernemer heeft goed juridisch advies nodig, maar de meeste ondernemers hebben geen jurist ‘in huis’ nodig. Je kunt bij ons terecht voor goed juridisch advies. Wij staan voor een duurzame samenwerking en een duidelijke, praktische en proactieve aanpak en oplossing. Het is onze missie om conflicten te voorkomen of op te lossen. Naast juridisch advies is een krachtige tool om oplossingen te bereiken mediation, door in gesprek te gaan bepalen cliënten zelf de oplossing, mediation zetten we dan ook in waar gewenst.

Visie

 

Als verlengstuk van je onderneming pakken we juridische zaken op of ondersteunen wij (achter de schermen). Bijvoorbeeld bij sales, HR en op directie niveau. Wij kennen jou en jij kent ons. Samen voorkomen we juridische problemen of lossen deze op. In het verlengde van onze visie om conflicten op te lossen, bieden we ook mediation. We gaan voor een praktische en proactieve aanpak en oplossing, en mediation kan daartoe ook de tool zijn.

Onze werkwijze

Wij beantwoorden zowel korte als lange vragen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken eerst je wensen door en bespreken altijd vooraf de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nadat we elkaar gesproken hebben en de wensen duidelijk zijn, gaan we direct voor je aan de slag.

Wij leggen je alles uit in gewoon begrijpelijk Nederlands, niet in juridische taal. Onze lijntjes zijn kort zodat je altijd snel contact hebt met je contactpersoon die eenvoudig en snel je dossier erbij kan pakken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Neem contact op
    Liever direct contact opnemen?