mr. Sanne de Kleijne
Eigenaresse, jurist en mediator

Ik haal energie uit het oplossen van problemen en het meedenken met de client. Ik handel actief om missers te voorkomen, adviseer praktisch en neem juridisch werk uit handen. Ik vind het mooi om in mediations de kracht en keuzes weer bij clienten zelf te leggen.

mr. Michelle Nooijen
Jurist

Ik ben opgeleid als allround jurist met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de installatiebranche als bedrijfsjurist en incassospecialist.

Jurist Mayke Hupkes - Loud juridisch advies3
Jurist Mayke Hupkes - Loud juridisch advies 2
mr. Mayke Hupkes – van den Brink
Jurist

Ik ben in 2013 als jurist in het algemeen civiele recht afgestuurd waarna ik mij heb gespecialiseerd in het arbeidsrecht. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende arbeidsrechtelijke dossiers behandeld waarbij ik zowel werkgever als werknemers heb bijgestaan.

Jurist Amber Schut - Loud juridisch advies
Amber Schut 2
Amber Schut
Jurist

Ik ben opgeleid als hbo-jurist. Momenteel studeer ik nog Nederlands recht aan de Universiteit om mij als jurist nog verder te ontwikkelen. Het geeft mij vooral een goed gevoel om mijn kennis in de praktijk toe te passen en anderen daarbij te helpen.

Lizzy Sterk – van Brussel
Marketing & Communicatie

Ik ben verantwoordelijk voor de gehele Marketing & Communicatie binnen Loud Juridisch Advies. Dat houdt o.a. in dat ik nieuwsbrieven verstuur naar onze klanten, de websites up-to-date houd en optimaliseer, de websites voorzie van nieuwe relevante content en onze social media kanalen beheer.

Bianca van de Leemput- van den Broek
Secretaresse

Als secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van telefoontjes en het ondersteunen van de juristen behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Loud juridisch advies en mediation - jurist te Uden en omgeving veghel, oss, nistelrode, volkel, schijndel, sint oedenrode
Open vacature
Interesse?

We zijn altijd op zoek naar gedreven collega’s. Je mag ons dus altijd een open sollicitatie sturen naar: info@loud-juridischadvies.nl

Over ons - Loud juridisch advies

LOUD

Missie

 

Elke ondernemer heeft goed juridisch advies nodig, maar de meeste ondernemers hebben geen jurist ‘in huis’ nodig. Je kunt bij ons terecht voor goed juridisch advies. Wij staan voor een duurzame samenwerking en een duidelijke, praktische en proactieve aanpak en oplossing. Het is onze missie om conflicten te voorkomen of op te lossen. Naast juridisch advies is een krachtige tool om oplossingen te bereiken mediation, door in gesprek te gaan bepalen cliënten zelf de oplossing, mediation zetten we dan ook in waar gewenst.

Visie

 

Als verlengstuk van je onderneming pakken we juridische zaken op of ondersteunen wij (achter de schermen). Bijvoorbeeld bij sales, HR en op directie niveau. Wij kennen jou en jij kent ons. Samen voorkomen we juridische problemen of lossen deze op. In het verlengde van onze visie om conflicten op te lossen, bieden we ook mediation. We gaan voor een praktische en proactieve aanpak en oplossing, en mediation kan daartoe ook de tool zijn.

Werkwijze Loud juridisch advies

Onze werkwijze

Wij beantwoorden zowel korte als lange vragen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken eerst je wensen door en bespreken altijd vooraf de kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nadat we elkaar gesproken hebben en de wensen duidelijk zijn, gaan we direct voor je aan de slag.

Wij leggen je alles uit in gewoon begrijpelijk Nederlands, niet in juridische taal. Onze lijntjes zijn kort zodat je altijd snel contact hebt met je contactpersoon die eenvoudig en snel je dossier erbij kan pakken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Neem contact op

    Liever direct contact opnemen?