Juridisch advies

Er staan bij jou als ondernemer vast en zeker dagelijks juridische dingen op jouw to-do-lijst die niet veel te maken hebben met jouw corebusiness, maar toch moeten gebeuren om je bedrijf draaiende te houden. Juist in het belang van jouw zaak is het zinvol om deze juridische zaken goed te regelen. Met actief handelen voorkom je veel vervelende situaties en bespaar je op tijd, energie en kosten.

 

Wij vertellen wat je een situatie wel of niet moet doen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook vergroot je jouw juridische positie. Maar misschien nog belangrijker: met juridisch juist handelen verklein je de kans dat een discussie groter wordt en escaleert tot een juridisch geschil (wat meer tijd en geld kost). Als extern bedrijfsjurist willen we namelijk conflicten voorkomen, beperken of oplossen.

 

 

De volgende expertises zijn gerelateerd aan ons juridisch advies, klik op de gewenste expertise voor meer informatie:

Juridische dienstverlening

Zoek jij een advocaat of bedrijfsjurist? Je kan bij ons terecht voor breed juridisch advies; wij zijn namelijk opgeleid als bedrijfsjurist en breed inzetbaar. Dit betekent dat je voor al jouw juridische vragen bij ons terecht kunt. Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Daarnaast geven wij je geen uitleg in juridische taal, maar gewoon in begrijpelijk Nederlands en met een duidelijk stappenplan.

 

 

Mediation: kom er samen uit

Heb je een arbeidsconflict en kom je er zelf niet meer uit? Dan is mediation wellicht iets voor jullie. Met onze kennis en vaardigheden kunnen we jullie begeleiden in het vinden van een oplossing waarbij sprake is van een win-win situatie.

 

De kracht van mediation is dat je weer samen in gesprek gaat, met behulp van een specialist. Zit je samen aan tafel? Dan heb je het gezamenlijke belang dat om er samen uit te komen.

 

Wist je bijvoorbeeld dat een mediation gemiddeld 2 à 3 gezamenlijke gesprekken betreft en een doorlooptijd heeft van gemiddeld 4 à 5 weken? Verder blijkt uit landelijke cijfers dat circa 70 % van alle mediation trajecten slaagt. Ons kantoor heeft een gemiddelde slagingspercentage van 82 %.

 

Loud juridisch advies: enkele voordelen op een rij

 • Voordelige en laagdrempelige juridische ondersteuning;
 • Bedrijfsjurist achter de schermen;
 • Kosteloos advies bij kleine vragen;
 • Snelle levering van juridische documenten;
 • Goede samenwerking met fiscalisten en notarissen;
 • Sterk staan bij onderhandelingen;
 • Gediplomeerd mediator bij conflicten;
 • Specialist in commerciële contracten (ook internationaal);
 • Uitleg in begrijpelijk Nederlands; luid en duidelijk.

Meer weten? Stel direct jouw vraag

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted