AVG

Ben je op zoek naar een AVG professional die je in eenvoudige stappen ondersteunt en adviseert bij het AVG-proof maken en houden van jouw organisatie?

 

 

Werkwijze en stappenplan AVG

In één gesprek leggen wij jou uit wat de AVG inhoudt, wat er echt belangrijk is en bespreken we hoe we dit binnen jouw onderneming praktisch kunnen implementeren. Hieruit volgt een lijst met zaken die nog geregeld moeten worden, een deel zal jij kunnen doen en een deel kunnen wij voor je verzorgen. Voor de meeste AVG zaken werken wij met vaste prijzen. Vraag nu vrijblijvend een offerte op.

 

De AVG verdelen we in onderwerpen, welke we stap voor stap afvinken zodat jouw onderneming uiteindelijk AVG-proof is. Verder brengen wij de benodigde informatie over aan jou of jouw collega en bij vragen staan wij voor jou paraat.

 

Wat kunnen wij concreet voor je betekenen?

 

 

Referentie:

Dhr. van Dongen
De Witterskuil

 

“Wij vinden het prettig dat Loud de juridische zaken goed voor ons heeft geregeld. Zo heeft Michelle onze verkoopovereenkomst vernieuwd, waarin de afspraken helder verwoord zijn. Dit geldt ook voor de algemene voorwaarden en het privacy beleid die zij samen met ons hebben opgesteld. Hierbij is het advies altijd helder en duidelijk. Ook met een andere juridische zaak staan zij ons bij. Het is fijn om korte en directe lijnen te hebben. Loud neemt veel zorgen uit onze handen, en wij kunnen ons volledig richten op onze eigen werkzaamheden binnen onze onderneming.”

 

Wil je meer referenties lezen? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted