Vaststellingsovereenkomst

Vaststellingsovereenkomst ontvangen? Bel of mail met onze arbeidsrecht jurist Mayke om direct vrijblijvend de eerste vragen te stellen. 0413 76 75 40. 

 

Juridisch advies vaststellingsovereenkomst

Wat heb je nodig?

 

 • enkel controle van de vaststellingsovereenkomst.

We bespreken jouw situatie en controleren de vaststellingsovereenkomst en geven je ons advies/bevindingen.

 

 • beoordeling en vertegenwoordiging bij de vaststellingsovereenkomst

We bespreken jouw situatie, controleren de vaststellingsovereenkomst, bespreken samen de aanpassingen en mogelijkheden en gaan in gesprek/onderhandeling met je werkgever.

 

Kosteloos controle vaststellingsovereenkomt

Enkel een controle kost € 500,- ex btw.

Beoordeling en vertegenwoordiging zit gemiddeld tussen de € 750,- en € 1.500,- ex. btw.

Het is gebruikelijk dat de werkgever deze kosten vergoed. Circa 97% van de werkgevers vergoeden deze kosten ook volledig.

Waarom wij?

Waarom voor ons kiezen? Onze juristen hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van werknemers bij ontslag. Naast de juridische zaken kijken en helpen wij je ook als persoon. Ontslag is vaak een ingrijpende gebeurtenis en kan veel vragen en onzekerheid met zich meebrengen. Wij leggen je rustig en in begrijpelijk Nederlands uit wat er gebeurd en wat er mogelijk is. Onze hulp wordt als snel, fijn, kundig en vertrouwd ervaren door oud clienten. 

 

 

Werkwijze vaststellingsovereenkomst

In onderstaande video legt onze jurist en mediator Sanne uit hoe wij de werknemer adviseren over de vaststellingsovereenkomst.

Referentie:

Mevr. Van Heesch

 

“Mijn dossier is door Sanne de Kleijne snel en vakkundig behandeld. In een periode waarin de arbeidsomstandigheden verre van optimaal zijn, is het heel fijn bijgestaan te worden door iemand die op een doortastende en uitstekende manier de belangen van haar cliënt vertegenwoordigt. Dit heb ik als een prettige en belangrijke ondersteuning in de onderhandelingen met mijn werkgever ervaren.”

 

Meer referenties lezen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever zelf contact opnemen?