Juridisch advies in huurkwesties

Huurt of verhuurt u een pand, kantoor of winkelruimte? Wij staan ​​u juridisch bij in allerlei soorten huurkwesties. Of het nu gaat om het opstellen van een huurcontract of het bemiddelen bij een huurconflict.

 

Huurovereenkomst opstellen en controleren

 

Wij stellen snel een overeenkomst op voor de (ver) huur van uw pand of kantoor. Zo kunt u snel over tot ondertekening. Heeft u al een huurcontract en wilt u dat laten controleren? Ook dat is mogelijk.

Voorkom een ​​dure rechtszaak

 

Een partij houdt zich niet aan de overeenkomst, overlast van de huurder of een verhuurder die de prijs verhoogt of gebreken niet herstelt. Huurconflicten komen helaas vaak voor. Komt u er samen niet uit? Laat ons aanbevelen en onderhandelen. Wij streven naar een oplossing zonder het voeren van een rechtszaak met bijbehorende kosten.

 

Onderneem snel actie

 

Heeft u een huurder die niet betaald? Dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen voordat de achterstand te ver oploopt. Wij kunnen de huurder om alsnog te betalen. Als dat niet werkt, starten we een gerechtelijke procedure of verzoeken we (in het uiterste geval) de rechter tot ontruiming van uw pand.

 

 

Lees meer over het incasseren van vorderingen in ons thema incasso’s .

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht

  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted