Juridisch advies en mediation

Als ondernemer bent u het liefst zo min mogelijk bezig met juridische zaken. Toch heeft elke ondernemer juridisch advies nodig. Met actief handelen voorkomt u veel vervelende situaties en bespaart u op tijd, energie en kosten.

 

De meeste bedrijven hebben geen interne bedrijfsjurist nodig, maar als u juridisch advies nodig heeft, dan graag van iemand die uw bedrijf kent en proactief meedenkt. Wij kennen u en voorzien u van pro actief advies als extern bedrijfsjurist.

 

Wij vertellen waar u aan toe bent en wat u in een situatie wel of niet moet doen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook vergroot u zo uw juridische positie. Maar misschien nog belangrijker: met juridisch juist handelen verkleint u de kans dat een discussie groter wordt en escaleert tot een juridisch geschil (wat meer tijd en geld kost). Als extern bedrijfsjurist willen we namelijk conflicten voorkomen, beperken of oplossen.

 

Juridische dienstverlening

Helder over zaken

 

Wilt u ons een juridische vraag voorleggen? Bel gerust. Ons advies op korte vragen is kosteloos. Daarnaast geven wij u geen uitleg in juridische taal, maar gewoon in begrijpelijk Nederlands en met een duidelijk stappenplan.

 

Mediation:

Kom er samen uit

 

Een conflict en u komt er zelf niet meer uit? Dan is mediation iets voor jullie. Met onze kennis en vaardigheden kunnen we jullie begeleiden in het vinden van een oplossing waarbij sprake is van een win-win situatie.

 

De kracht van mediation is dat u weer samen in gesprek gaat, met behulp van een specialist. Zit u aan tafel? Dan heeft u het gezamenlijke belang dat u er samen uit wilt komen.

 

Wist u bijvoorbeeld dat een mediation gemiddeld 2 à 3 gezamenlijke gesprekken betreft en een doorlooptijd heeft van gemiddeld 4 à 5 weken? Verder blijkt uit landelijke cijfers dat circa 70 % van alle mediation trajecten slaagt. Ons kantoor heeft een gemiddelde slagingspercentage van 82 %.

 

juridisch advies; juridische dienstverlening; juristen

Enkele voordelen op een rij

 • voordelige en laagdrempelige juridische ondersteuning
 • bedrijfsjurist achter de schermen
 • kosteloos advies bij kleine vragen
 • snelle levering van juridische documenten
 • goede samenwerking met fiscalisten en notarissen
 • sterk staan bij onderhandelingen
 • gediplomeerd mediator bij conflicten
 • specialist in commerciële contracten (ook internationaal)
 • uitleg in begrijpelijk Nederlands; luid en duidelijk

 

Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

  Neem contact met mij op

  Liever direct contact opnemen?