Arbeidsconflict met werknemer

Arbeidsconflict met werknemer: vervelend voor alle partijen

Een arbeidsconflict met werknemer is vervelend voor alle betrokken partijen. Zo zal niet alleen de sfeer op de werkvloer leiden onder een conflict en spanningen, maar ook leidt een conflict vaak tot (langdurig) ziekteverzuim. Het is dan ook van groot belang dat het conflict zo snel mogelijk opgelost wordt. Komen jullie er samen niet uit? Schakel dan (vroegtijdig) juridische hulp in. Een jurist kan je adviseren en zal tussen jou en de werknemer bemiddelen. Zo nodig, dan kan de jurist onderhandelen en een vaststellingsovereenkomst opstellen. Onze juristen zorgen er voor dat alles goed en volgens de wet- en regelgeving verloopt.

Helderheid scheppen bij een conflict met werknemer

Bij een conflict met werknemer is het belangrijk om helderheid te scheppen. Waar gaat het conflict over en hoe kom je tot oplossingen? De juristen van Loud kan je heldere inzichten bieden en precies vertellen wat jouw rechten en plichten zijn als werkgever. Is jullie relatie dusdanig verstoord dat je in de toekomst niet meer samen wilt werken met de werknemer? Dan kunnen de juristen van Loud voor jou onderhandelen. Mocht dit niet lukken, dan helpen we je bij het ontbinden van een arbeidsovereenkomst via de kantonrechter. In de praktijk blijkt dit gelukkig vaak niet nodig te zijn.

Vrijblijvend contact over conflict werknemer werkgever

Wil je graag advies en ondersteuning bij een conflict werknemer en werkgever? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Loud. Wij vertellen je graag hoe wij te werk gaan en wat we kunnen betekenen voor jou in dit conflict. Via onze website kun je contact met ons opnemen en kun je kennis maken met ons professionele en enthousiaste team. Ontdek tevens met welke overige diensten wij je kunnen helpen. Binnen het arbeidsrecht bieden wij onder andere ondersteuning bij re-integratie, ontslag en arbeidsovereenkomst. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in arbeidsmediation.

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?