Beëindigingsovereenkomst

Wanneer moet je een beëindigingsovereenkomst opstellen?

Heb je – als werknemer of als werkgever – te maken met een ontslag met wederzijds goedvinden? Dan is het belangrijk om een beëindigingsovereenkomst op te stellen. In dit document staan alle afspraken die jullie maken over het ontslag en de gevolgen van de beëindiging van het arbeidscontract. Naast dat in de beëindigingsovereenkomst alle gemaakte afspraken op een rijtje staan, zal het UWV aan de hand van de overeenkomst bepalen of een werknemer recht heeft op een WW-uitkering. Het is dus van groot belang dat alle informatie in de overeenkomst volledig én correct is.

Loud helpt bij opstellen beëindigingsovereenkomst met wederzijds goedvinden

Het juridische team van Loud kan helpen bij het opstellen van een beëindigingsovereenkomst met wederzijds goedvinden. Naast dat wij precies weten welke zaken jullie moeten bespreken, weten wij als geen ander hoe deze beëindigingsovereenkomst opgesteld moet worden. Door de onderhandelingen door ons te laten uitvoeren, weet je zeker dat alles juridisch gezien klopt. Het traject om tot een beëindigingsovereenkomst te komen kan ingewikkeld zijn. Zo kan je te maken krijgen met verzuim, een niet-meewerkende tegenpartij of met een lastige advocaat van de tegenpartij. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan, Loud weet welke gevaren en mogelijkheden er zijn en werkt volgens een vooraf bepaalde strategie.

Ontvang meer informatie over ontslag met wederzijds goedvinden

Wil je meer informatie ontvangen over een ontslag met wederzijds goedvinden? Of wil je dat onze juristen jouw beëindigingsovereenkomst onder de loep nemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag. Door tijdig advies in te schakelen, voorkom je onduidelijkheden en problemen achteraf. Als je de overeenkomst al getekend hebt als werknemer, kun je wellicht nog wel bezwaar maken. Contacteer Loud vandaag nog als je ondersteuning wilt of meer wilt weten over onze diensten.

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?