Arbeidsconflict met werkgever

Arbeidsconflict met werkgever zorgt voor stress en onzekerheid

Een arbeidsconflict met werkgever zorgt voor veel stress en onzekerheid. Zo kun je je werkzaamheden wellicht niet meer goed uitvoeren en ben je ook na werktijd bezig met de problemen op de werkvloer. Het conflict kan er voor zorgen dat je niet meer met plezier naar je werk gaat en bepaalde klachten (gerelateerd aan stress) ervaart. Uiteraard is het conflict niet bevorderlijk voor de sfeer op het werk en hebben ook je werkgever en collega’s hier last van. Het is dus voor alle partijen belangrijk om het arbeidsconflict zo snel mogelijk op te lossen.

Arbeidsconflict met leidinggevende oplossen

Een arbeidsconflict met leidinggevende probeer je waarschijnlijk eerst zelf op te lossen. In sommige situaties is een goed gesprek voeren echter niet voldoende. In deze gevallen is het verstandig om juridisch advies in te schakelen. Het juridische team van Loud kan je adviseren over de stappen die je moet ondernemen. Zo zullen we je allereerst aanraden om een dossier op te bouwen. Leg alle gesprekken bijvoorbeeld schriftelijk vast. Daarnaast zullen we kijken of er een mogelijkheid is om afspraken te maken en tot een oplossing te komen met je werkgever. Is dit niet voldoende? Dan adviseren we je over mogelijke vervolgstappen.

Advies over geschil met werkgever?

Wil je graag advies over een geschil met werkgever? Neem dan contact op met het team van Loud. Wij geven je graag juridisch advies of kunnen optreden als mediator. Mediation is vaak een fijne én effectieve manier om een arbeidsconflict op te lossen. Zo kunnen zowel jij als je werkgever dit hoofdstuk zo snel mogelijk afsluiten. Zo kunnen er werkafspraken gemaakt worden of onderhandelen en ondertekenen jullie uiteindelijk een vaststellingsovereenkomst. Wil je weten of we je het beste kunnen helpen als jurist of als mediator? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?