UWV beëindigingsovereenkomst

Voorbeeld UWV beëindigingsovereenkomst én advies

Een UWV beëindigingsovereenkomst moet correct geformuleerd worden. Op deze manier voorkom je onduidelijkheden én is de kans groter dat de werknemer een uitkering zal ontvangen. Heb je vragen over de beëindigingsovereenkomst? Of wil je graag een persoonlijk advies ontvangen? Bij Loud helpen we zowel werknemers als werkgevers op weg. Wij controleren overeenkomsten, maar kunnen ook ondersteunen bij andere zaken. Denk hierbij aan het onderhandelen tussen de werknemer en werkgever bij een ontslag.

Beëindigingsovereenkomst UWV: belangrijk bewijs voor beide partijen

Een beëindigingsovereenkomst UWV geldt als bewijs van de afspraken die zijn gemaakt tussen de werknemer en werkgever. Het is voor beide partijen belangrijk dat deze duidelijk omschreven zijn. Daarnaast is het van belang dat de beëindigingsovereenkomst volledig is, zeg je bijvoorbeeld niets over een concurrentiebeding of transitievergoeding, kan dit later voor problemen zorgen. Door de juristen van Loud naar de overeenkomst te laten kijken voorkom je problemen en onduidelijkheden. Je bespaart bovendien een hoop tijd!

Meer weten over een UWV beëindigingsovereenkomst met wederzijds goedvinden?

Wil je meer weten over een UWV beëindigingsovereenkomst met wederzijds goedvinden? Neem vandaag nog contact op met het team van Loud. Onze juristen beantwoorden je vragen graag en geheel vrijblijvend. We hopen je gauw te mogen begroeten bij Loud.

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?