Ondernemingsrecht

Binnen het ondernemingsrecht vallen voornamelijk zaken die je in je bedrijf goed wilt regelen. Hier komen ook vaak juridische en fiscale zaken samen. Onze juristen en fiscalisten kunnen je hierbij van dienst zijn.

 

Juridische structuur

 

Ga je starten als eenmanszaak, Vof of toch een B.V., wat zijn de voor- en nadelen? Wij leggen je het graag uit.

En ben je al wat langer aan het ondernemen? Dan kunnen we nagaan of de eenmanszaak of VOF omgezet kan worden naar een B.V.

 

Afspraken met je aandeelhouders

 

Samenwerken gaat goed, totdat dit niet meer goed gaat. Jullie dienen dan ook afspraken over jullie bedrijf op papier te zetten.

Afspraken met je mede ondernemers leg je vast in een aandeelhoudersovereenkomst, Vof akte of maatschapsovereenkomst.

We bespreken met jullie de wensen, maken een concept overeenkomst op, welke we vervolgens bespreken en maken jullie overeenkomst daarna definitief.

Interne documenten

 

Heb je geldleningen, rekening-courant overeenkomsten of huurovereenkomsten nodig binnen jouw onderneming? Ook daarmee zijn we jou van dienst.

Adviseren van ondernemers

 

Naast bovenstaande adviseren we ondernemers bij alle facetten van ondernemen, denk aan aansprakelijkheden, incasso’s, contracten, huurzaken en arbeidszaken. Zie onze andere expertises voor meer informatie.

 

Referentie:

Applepie Communicatie

 

‘’Sanne heeft ons al een paar keer uitstekend bijgestaan en geadviseerd. Ze werkte onze algemene voorwaarden bij, stelde onze verwerkersovereenkomst op en adviseerde ons in arbeidsrecht. Maar ook een incassozaak en recent nog een inbreuk op de handelsnaamwet heeft ze tot een goed einde weten te brengen. Ze benadert haar werk niet alleen vanuit het juridisch aspect, maar bekijkt het ook als ondernemer. Sanne is deskundig, kordaat, proactief en komt met heldere feedback en gerichte suggesties. Wij kunnen Sanne van harte aanbevelen!‘’

 

 

Meer referenties lezen?

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted