Juridische steun voor jouw onderneming

Een partij die gemaakte afspraken niet nakomt, niet-betalende klanten en aansprakelijkheid voor schade. Als je zaken doet krijg je vroeg of laat ook met deze zaken te maken.

 

Maar denk bij ondernemingsrecht ook aan het advies om een samenwerking aan te gaan via een V.O.F. of via een B.V., en de afspraken die je onderling maakt met jouw mede-aandeelhouders of vennoten.

 

Bij ondernemen hoort vooruitgang en risico. Dergelijke risico’s kunnen strategisch genomen worden door tijdig advies in te winnen.

 

Sterk staan in de toekomst

 

Wij geven juridisch advies bij allerlei vragen rondom ondernemingsrecht. Daarbij kijken we verder dan alleen het beantwoorden van jouw vraag. We regelen juridische zaken die voor jouw onderneming nodig zijn, ook als je er zelf nog niet aan gedacht had. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Referenties

Q3 Concept B.V.

“Loud pakt zaken doelgericht en met oog voor onze onderneming aan. Bij juridische zaken bellen we met Loud zodat we direct weten waar we aan toe zijn.” – De heer Maas

www.q3.nl 

 

X-Ingredient

“Het directe persoonlijk contact stellen we zeer op prijs. Sanne is betrouwbaar, komt haar afspraken na en inhoudelijk kan ze voor ons de vertaalslag maken vanuit de juridische stukken naar begrijpelijk Nederlands. Het is zeer prettig samenwerken met Sanne.”

www.x-ingredient.nl

 

Applepie B.V.

“Sanne heeft ons al een paar keer uitstekend bijgestaan en geadviseerd. Ze werkte onze algemene voorwaarden bij, stelde onze verwerkersovereenkomst op en adviseerde ons in arbeidsrecht. Maar ook een incassozaak en recent nog een inbreuk op de handelsnaamwet heeft ze tot een goed einde weten te brengen. Ze benadert haar werk niet alleen vanuit het juridisch aspect, maar bekijkt het ook als ondernemer. Sanne is deskundig, kordaat, proactief en komt met heldere feedback en gerichte suggesties. Wij kunnen Sanne van harte aanbevelen!”

www.applepie.nl

 

 

Meer referenties lezen? Je leest ze op onze referentiepagina.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht

  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted