Incassobureau Veghel

Incassobureau Veghel helpt bij het innen van jouw facturen

Debiteuren benaderen bij niet-betalen is een tijdrovende en soms stressvolle klus. Hoewel je graag het bedrag wilt ontvangen waar je recht op hebt, is het bellen en brieven schrijven naar een debiteur niet helemaal jouw ding. Liever richt jij je op jouw core business. De oplossing voor dit probleem is het inschakelen van een incassobureau Veghel. Een incassobureau neemt voor jou contact op met de debiteur en gaat achter betaling aan. Vreemde ogen dwingen vaak waardoor de debiteur vaak alsnog betaald. Het incassobureau weet bovendien precies welke overige stappen er genomen kunnen worden (zoals het starten van een gerechtelijke procedure of het treffen van een betalingsregeling).

Incassobureau inschakelen Veghel na het sturen van betalingsherinnering

Een incassobureau inschakelen Veghel doe je over het algemeen als je eerst zelf betalingsherinneringen hebt verstuurd. Mocht je hier weer geen reactie op ontvangen, dan kun je je incasso direct online indienen bij Loud middels een telefoontje of het invullen van ons contactformulier op de website.

Kosteloos inschakelen incassobureau Veghel

Loud werkt kosteloos, namelijk op een “no cure, no pay” basis. Onze kosten brengen wij in rekening bij de debiteur, betaald deze jouw factuur en onze kosten? Sluiten wij de zaak! Betaald de debiteur helemaal niets? Sluiten we de zaak ook indien je niet wilt procederen bij de rechtbank.. Doordat wij echter gespecialiseerd zijn in het communiceren met debiteuren, is de kans groot dat jij dit hoofdstuk straks succesvol kunt afsluiten.

 

Incasso indienen of een vraag? Neem dan contact met ons op!

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?