Beëindigingsovereenkomst werknemer

Beëindigingsovereenkomst werknemer moet aan een aantal eisen voldoen

Een beëindigingsovereenkomst werknemer moet aan een aantal eisen voldoen. Zo is het voor zowel de werknemer als voor de werkgever belangrijk dat alle afspraken goed op papier gezet worden. Zo ontstaan er geen onduidelijkheden of problemen achteraf. Daarnaast mag er geen cruciale informatie missen en/of verkeerd geformuleerd zijn. Als dit wel het geval is, heeft de werknemer wellicht geen recht op een WW-uitkering. Voorkom dit door de juristen van Loud een beëindigingsovereenkomst te laten opstellen en te laten vertalen naar duidelijk Nederlands. Zo weten beide partijen precies waar ze recht op hebben.

Zorg en aandacht voor beëindigingsovereenkomst zieke werknemer

Een beëindigingsovereenkomst zieke werknemer heeft net wat meer zorg en aandacht nodig dan een gewone beëindigingsovereenkomst. Als een werknemer ziek is, zal hij of zij na een ontslag met wederzijds goedvinden namelijk wellicht geen uitkering ontvangen. De juristen van Loud kunnen jullie hier over adviseren. De juristen staan bovendien klaar om te onderhandelen tussen de werknemer en de werkgever. Een situatie waarbij de werknemer ziek is, is voor zowel werkgever als werknemer al complex genoeg door alle verzuim wetgeving. Beëindiging maakt het juridisch nog ingewikkelder, laat je dan ook met zorg en aandacht adviseren.

Vragen over een beëindigingsovereenkomst ziekte?

Heb je vragen over een beëindigingsovereenkomst ziekte? De juristen van Loud staan je graag – geheel vrijblijvend – te woord. Doordat wij gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, kunnen we jou adviseren en bijstaan bij veel verschillende kwesties. Door juridisch advies in te winnen voorkom je diverse problemen én kun je je richten op andere zaken. Als (zieke) werknemer of als werkgever heb je namelijk genoeg andere dingen te regelen!

Referentie:

Dhr. Schepers
Metaalindustrie Uden B.V.

 

‘’Bij onze werkzaamheden zijn we goed in wat we maken. Bijkomende zaken waar we ook mee te maken hebben kunnen we gelukkig onderbrengen bij Loud omdat die daar weer goed in zijn.’’

 

Benieuwd naar meer referenties? Bekijk onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij jou helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted

  Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?