Algemene voorwaarden controleren

Groeit je bedrijf? Dan is het zinvol om jouw algemene voorwaarden  te laten controleren. Wij kijken of de algemene voorwaarden nog voldoende dekken en welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. We adviseren je graag!

Discussie over algemene voorwaarden

Vaak kom je er pas te laat achter dat je algemene voorwaarden niet helemaal duidelijk waren of dat ze niet meer up-to-date zijn. Ontstaat er bijvoorbeeld een conflict met een klant of jouw leverancier? Dan pakken partijen de contracten erbij en een onderdeel van die contracten zijn de algemene voorwaarden. Over de algemene voorwaarden kunnen dan vele discussies ontstaan. Zaken die we ten tijden van de overeenkomst niet belangrijk vonden, niet goed gelezen hadden of simpelweg niet duidelijk genoeg op papier hebben gezet. Onze juristen staan jou met raad en daad terzijde.

 

Wij helpen jou bij:

 

 • De discussie welke algemene voorwaarden gelden;
 • Of de algemene voorwaarden van toepassing zijn;
 • Of de algemene voorwaarden vernietigbaar zijn;
 • Of een beroep gedaan kan worden op een bepaling uit de algemene voorwaarden;
 • Verweer voeren;
 • Onderhandelen;
 • Het komen tot een oplossing.

Wil je ervoor zorgen dat je geen discussie hoeft te voeren over de vraag ”of jouw algemene voorwaarden wel gelden?”. Lees dan hier het gebruik van de algemene voorwaarden en neem contact met ons op voor advies.

 

 

Kosten controleren algemene voorwaarden

Voor controle van algemene voorwaarden brengen wij de bestede tijd in rekening, zijn er weinig aanpassingen nodig? Zijn we zo klaar. En zijn er meer noodzakelijke aanpassingen nodig om up-to-date te zijn? Dan heb je weer een set waar je jarenlang mee vooruit kan. Wil je een schatting weten voor de algemene voorwaarden die jij wilt laten controleren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Wil jij graag jouw algemene voorwaarden laten beoordelen of je inkoopvoorwaarden laten controleren door onze vakkundige juristen? We bespreken met jou de wensen en noodzakelijke aanpassingen. Neem nu contact met ons op.

 

Referentie:

Mevr. Van Wijk
BellA Evento Wedding & Event Services

‘’Ik vind de samenwerking met LOUD en in het bijzonder met Sanne erg prettig en beveel haar graag aan bij iedereen die juridisch advies nodig heeft. LOUD heeft voor mijn bedrijf in het organiseren van trouwerijen en evenementen de algemene voorwaarden opgesteld. Daarbij is het mij positief opgevallen dat LOUD niet alleen een standaard template hanteert, maar ook aandacht heeft voor de wensen van de klant en die op een ter zaken kundige manier weet te verwerken. Daarnaast is LOUD helder in haar communicatie, waar nodig worden juridische termen duidelijk uitgelegd en dit gebeurt ook op een vriendelijke manier.’’

 

Bekijk al onze referenties hier!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij jou mee helpen?

  1/4
  Dit veld is verplicht
  2/4
  Dit veld is verplicht
  3/4
  Dit veld is verplicht
  4/4
  Dit veld is verplicht

  Form submitted