Vaststellingsovereenkomst

Met de vaststellingsovereenkomst spreken werkgever en werknemer onderling af dat de arbeidsovereenkomst wordt beëindigd. In plaats van beëindiging via het UWV of de rechter regel je de beëindiging dus zelf. In de vaststellingsovereenkomst neem je alle zaken op die bij de afwikkeling geregeld moeten worden. De vaststellingsovereenkomst moet dus alles omvatten en er dient gekeken te worden naar de uitkeringsrechten van de werknemer.

 

Advisering werkgever bij vaststellingsovereenkomst Uden Veghel

Ontslag is voor de meeste werkgevers een vervelende bijkomstigheid van het ondernemerschap. Bij dit soort situaties bespreken we welke mogelijkheden er zijn. We stellen de vaststellingsovereenkomst op en nemen je mee in de gehele procedure. Ook kunnen wij namens jou onderhandelen met werknemer of diens adviseur. De praktijk is dat de meeste zaken via een vaststellingsovereenkomst kunnen worden opgelost.

 

Advisering werknemer bij vaststellingsovereenkomst Uden Veghel

Ontvang je een vaststellingsovereenkomst van jouw werkgever? Dan is het noodzakelijk om het voorstel / de overeenkomst juridisch te laten toetsen. Tijdens een bespreking leggen we je in normaal Nederlands uit wat de vaststellingsovereenkomst inhoudt. Ook bespreken we jouw wensen, welke mogelijkheden er zijn en welk tegenvoorstel je kunt doen.

In de meeste vaststellingsovereenkomsten is een budget opgenomen voor het inwinnen van juridisch advies, waardoor de juridische kosten door de werkgever voldaan worden. Ons advies is dan gratis. Staat dit budget er nog niet in? Dan zal dit een van de punten zijn die we bespreken met jouw werkgever.

 

Meer informatie

Wil je meer weten over de vaststellingsovereenkomst? Je leest meer over arbeidszaken in ons thema arbeidszaken. Ben je een werknemer? Dan tref je meer informatie aan op de pagina vaststellingsovereenkomst.

 

Ons juridisch kantoor is gevestigd in Uden. Wij voorzien werkgevers en werknemer van juridisch advies in de omgeving Uden – Veghel – Eindhoven – Den Bosch – Oss en Nijmegen.
Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Stel jouw vraag aan ons, wij helpen je graag

    Neem contact op
    Liever direct contact opnemen?