Lees meer

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Contact

Vaststellingsovereenkomst controleren jurist Eindhoven

 

Ben jij op zoek naar een goede arbeidsjurist in de omgeving Eindhoven om je vaststellingsovereenkomst te controleren? In dat geval tref je het, want onze juristen  hebben veel ervaring en kunnen je veel service bieden. Het is ons vak om vaststellingsovereenkomsten te controleren en om jou in begrijpelijk Nederlands uit te leggen wat er staat. Want we weten dat de juridische taal (helaas) geen makkelijke taal is. Wij kunnen dit als jurist in de omgeving Eindhoven dan ook van je overnemen.

Onze juristen in de omgeving Eindhoven zijn gespecialiseerd in het geven van juridisch advies over vaststellingsovereenkomsten. Een vaststellingsovereenkomst is een juridisch document. Wat maakt dat er juridische bepalingen in staan waarvan je de gevolgen vaak niet kent. Wij leggen je uit wat de gevolgen zijn en we overleggen of je het vaststellingsovereenkomst kan ondertekenen of dat er toch aanpassingen nodig zijn. Zo kunnen onze juristen in de omgeving van Eindhoven jouw vaststellingsovereenkomst controleren.

Vaststellingsovereenkomst check na ontslag

Onze arbeidsjuristen Eindhoven kunnen jouw vaststellingsovereenkomst controleren zodat je er zo goed mogelijk uitkomt. Lees hieronder onze werkwijze met betrekking tot het controleren van je vaststellingsovereenkomst.

  1. We bespreken met jou je wensen;
  2. We nemen de vaststellingsovereenkomst door en noteren opmerkingen of voorstellen;
  3. Onze opmerkingen bespreken we met jou;
  4. We formuleren een reactie aan de andere partij, met aanpassingen en voorstellen;
  5. De reactie van de andere partij bespreken we en we formuleren eventueel wederom een reactie / aanpassingen;
  6. We werken naar een goed vaststellingsovereenkomst toe dat snel ondertekend kan worden.

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Wist je dat onze juristen de controle van de vaststellingsovereenkomst gratis voor je kunnen doen? Dit komt omdat de meeste werkgevers een juridisch budget in de vaststellingsovereenkomst opnemen. Dit budget is in de meeste gevallen dekkend voor onze kosten. Staat dit budget nog niet in jouw vaststellingsovereenkomst? Zullen we je werkgever verzoeken om deze alsnog op te nemen omdat dit gebruikelijk is. Je hebt dus kosteloos een goede juridische controle van je vaststellingsovereenkomst.

Wil je graag de hulp van één van onze juristen om jouw vaststellingsovereenkomst te controleren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Neem contact met mij op
    Liever direct contact opnemen?