Lees meer

Meld u aan voor de nieuwsbrief
Neem contact met ons op

Vacature bedrijfsjurist

Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden en van veel contact met de cliënt? En vind jij het leuk om actief mee te denken met veel verschillende ondernemers? Dan hebben wij de functie voor jou! Solliciteer snel op deze vacature.

Als bedrijfsjurist bij Loud werk je voor veel verschillende ondernemers. Zij leggen al hun juridische vraagstukken bij ons neer. Dit betekent dat je een lekker afwisselende baan hebt waarbij elk vraagstuk en elke cliënt anders is.

Je werk bestaat voor een groot deel uit het opmaken en beoordelen van diverse (commerciële) contracten en algemene voorwaarden. In een gesprek bespreek jij de wensen van jouw cliënt en voorzie jij van een advies met juridische mogelijkheden en draag jij zorg voor een definitief contract. Juridisch ben je sterk en je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden zodat jij juridische zaken in helder en normaal Nederlands uitlegt. Als bedrijfsjurist behandel je ook overige vraagstukken waar ondernemers mee te maken hebben, zoals arbeids- en ondernemingsrecht.

Voor de functie is het van belang dat je ervaring en affiniteit hebt met contractenrecht. Voor de overige rechtsgebieden geldt dat we in overleg kijken wat mogelijk is en welk werkprofiel bij jou past.

Zo kan een werkdag eruit zien:

Een dag kan starten met het opmaken van een reactie aan een wederpartij over non-conformiteit. Vervolgens rond je een samenwerkingsovereenkomst af en mail je de conceptversie naar jouw cliënt. In de middag start je aan een distributieovereenkomst en in de namiddag heb je een afspraak staan met een nieuwe cliënt om zijn wensen te bespreken voor het opstellen voor de algemene voorwaarden. Aan het einde van de dag behandel je wat korte mails en dan is het alweer 17.00 uur!

Dit ben jij:

 • Gebruikt de telefoon sneller dan de mail;
 • Vind het leuk om contracten op te stellen en te beoordelen;
 • Kan snel schakelen tussen verschillende vraagstukken;
 • Geeft advies in helder taalgebruik;
 • Werkt secuur;
 • Werkt zelfstandig;
 • Hebt een opgewekte en informele omgang met collega’s en cliënten;
 • Kan een goede inhoudelijke brief schrijven;
 • Woonachtig in de omgeving Uden.

Wat is een must:

 • Je hebt een universitair diploma rechten;
 • Ten minste 3 jaar ervaring in het opmaken en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden;
 • Je bezit de skills om met de cliënt in gesprek te gaan en om juridische zaken helder en concreet uit te leggen.

Dit soort dingen zeg jij:

 • ‘Ik heb nog eens naar die bepaling over aansprakelijkheidsbeperking gekeken en ik denk toch dat hij beter kan’
 • ‘Ik bel je even omdat ik het contract heb doorgenomen, ik wil een paar onderdelen met je bespreken, komt het uit?’
 • ‘Er zijn drie opties, ik neem ze even met je door per telefoon, en zet ze vervolgens even kort op de mail.’

Omvang:

24-36 uur

Afhankelijk van de omvang van je werkprofiel (in welke rechtsgebieden ben je werkzaam) kunnen we je een arbeidscontract bieden.

Salaris:

Marktconform

Vakantiedagen:

30 dagen bij een fulltime dienstverband

Pensioen:

Pensioenopbouw

Wie zijn wij?

Loud staat voor eerlijk, duidelijk en praktisch juridisch advies. Verder gaan we voor een persoonlijke aanpak waarbij de persoon centraal staat. Wij helpen de ondernemer met elk juridisch vraagstuk en werken als externe bedrijfsjuristen voor onze cliënt. Dit betekent dat de cliënt ons kent en wij hen. Wij geven uitleg in helder Nederlands en geven advies met een duidelijke actie. We willen door middel van deze vacature ons team graag uitbreiden.

Ons team bestaat momenteel uit Sanne (eigenaresse), Michelle (jurist), Amber (jurist) en Lizzy (social media marketeer). Ons kantoor delen we met ons zusterbedrijf het fullservice accountantskantoor De Kleijne & Janssen. Hierdoor werken wij momenteel in totaal samen met 20 collega’s, waaronder belastingadviseurs, fiscalisten, estate planners en salarisadministrateurs. Met collega’s van DKJ heb je ook overleg en teamuitjes en dergelijke vinden samen plaats.

Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur dan je C.V. met motivatiebrief naar Sanne de Kleijne (sanne.dekleijne@loud-juridischadvies.nl). Je ontvangt binnen 1 werkdag bevestiging van je sollicitatie.

En word je enthousiast van deze vacature maar past hij jou net niet? Stuur ons dan toch een mailtje! Omdat we groeiende zijn kan er toch zomaar iets mogelijk zijn.

Bekijk hier ook onze LinkedIn pagina.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Neem contact met mij op

  Liever direct contact opnemen?