Direct naar onze specialisten

De naam Loud

Loud is Engels voor luid en beschrijft precies waar wij voor staan. Het is belangrijk om van uzelf te laten horen en voor uzelf op te komen, luid en duidelijk. Door bijvoorbeeld te werken met goede juridische documenten of uw standpunt duidelijk te laten horen aan de wederpartij. Of te kiezen voor mediation waarbij u uzelf kan laten horen en duidelijke afspraken kunt maken.

 

Over Sanne de Kleijne

 

Mr. (Meester in de rechten) Sanne de Kleijne is Loud gestart. Achteraf constateren dat zaken anders hadden gemoeten? Dat draait Sanne liever om: je dient als bedrijfsjurist vooraf met een organisatie mee te denken en een ondernemer tijdig richting te geven met juridisch advies.

Sanne verzorgt daarnaast arbeidsmediation en zakelijke mediation. Veel conflicten zijn snel en beter op te lossen door samen in gesprek te gaan, hierbij begeleidt Sanne haar cliënten.

 

C.V. Sanne de Kleijne

  • Rechtsgeleerdheid accent privaatrecht – Universiteit van Tilburg
  • Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen  – Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen
  • Opleiding tot MfN registermediator – Allied Mobiele Mediators Stichting
  • Postacademische specialisatie opleiding nationaal en internationaal contracteren – Grotius Academie

U vindt een uitgebreider C.V. van Sanne op LinkedIn.

Missie

 

Elke ondernemer heeft goed juridisch advies nodig, maar de meeste ondernemers hebben geen jurist ‘in huis’ nodig. U kunt bij ons terecht voor goed juridisch advies. Wij staan voor een duurzame samenwerking en een duidelijke, praktische en proactieve aanpak en oplossing.

 

Het is onze missie om conflicten op te lossen. Naast juridisch advies is een krachtige tool om oplossingen te bereiken mediation. Hierbij staan de personen zelf centraal en moeten personen zelf tot de oplossing komen.

 

Visie

 

Als verlengstuk van uw onderneming pakken we juridische zaken op of ondersteunen wij achter de schermen. Bijvoorbeeld bij sales, HR en op directie niveau. Wij kennen u en u kent ons. Samen voorkomen we juridische problemen of lossen deze op.

 

Verder is het onze visie om mediation verder te introduceren bij mensen in conflict. Zodat niet meer gestuurd wordt op een lange procedure, maar dat mensen samen tot een oplossing komen door in gesprek te gaan via mediation.

Maar kennis met onze specialisten

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Neem contact met mij op

Liever direct contact opnemen?